opc_loader

PLAYTE GROEN

“Maakt het eten leuk en spannend”

De PLAYTE is een bord kinderen te motiveren te eten of nieuw eten uit te proberen. De PLAYTE bestaat uit twee onderdelen,  een gekleurd onderbord en een doorzichtig bovenbord. Tussen beide borden kunt u een verrassing leggen, waar het kind bij kan als het bovenbord leeg gegeten is. Er zijn talloze verrassingen te bedenken. Een aantal zijn als icoontjes bijgevoegd.

12,95 5,99 U bespaart: 54%
Beschrijving

De PLAYTE is bedoeld voor kinderen tussen de 2-10 jaar om via motivatie technieken het eten leuk, verrassend en spannend te maken. De verrassing voor een kind van 2 jaar zal dan ook anders zijn dan voor een kind van 10 jaar.

Mogelijkheden voor verrassingen:

·         U kunt uw eigen invulling geven aan de bijgeleverde icoontjes. Tip is om het icoontje omgekeerd op het bord te leggen, zodat niet direct zichtbaar is wat de verrassing is.

·         Er kan ook gespaard worden voor een X aantal stickers, om eventueel daarna een verrassing te krijgen. Echter een volle beloningskaart (die u zelf kunt maken) is vaak ook al een beloning op zich.

·         U kunt ook kleine cadeautjes, zoals een voetbalplaatje, sticker,  etc. gebruiken.

·         Op verschillende websites kunnen enkele voorbeelden van beloningskaarten worden uitgeprint. U kunt uiteraard ook uw eigen kaart maken. Er kan dan bijvoorbeeld elke keer dat het goed ging met eten, of dat het daarnaast ook nog gezellig was aan tafel, een sticker in de PLAYTE worden verstopt die dan na het eten op de beloningskaart kan worden geplakt.

·         Voor oudere kinderen kunnen ook briefjes met complimenten gegeven worden, bijvoorbeeld: vandaag ben ik zo blij met jou, omdat …. Of:  Ik ben trots op je, omdat ….

·         Bij oudere kinderen kan ook eerst een taakje gegeven worden en vervolgens een beloning, bijvoorbeeld: Ruim eerst de tafel af en dan mag je 15 minuten langer buitenspelen.

Extra informatie

Overig

·         De PLAYTE is zowel geschikt voor de magnetron als voor de vaatwasser.

·         Heeft u zelf een leuk iets bedacht voor in de PLAYTE dan zouden we het leuk vinden als u uw idee stuurt naar info@littleluca.eu zodat ook andere ouders van dit idee gebruik kunnen maken.

·         De PLAYTE is uitvoerig getest en voldoet aan alle vereiste normen.

·         Little LUCA raadt af om voedsel (snoep/koek) als beloning te gebruiken.

·         Little LUCA raadt af om al te grote porties te geven aan het kind. Kinderen dienen zelf hun voedselinname te bepalen. Werk daarom bij voorkeur met (meerdere) kleine porties en voorkom dat u uw kind motiveert om overmatig te gaan eten.

·         Als ouder kunt u uw kind ook helpen bij het eten van het juiste voedsel door zelf het goede voorbeeld te geven en uw kind te complimenteren met het gewenste gedrag.

·         Alle rechten van de PLAYTE zowel inhoudelijk als qua vorm behoren toe aan Miyali BV, Nederland

·         Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via support@miyali.com

Beoordelingen ()
PLAYTE GROEN heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
PLAYTE GROEN


Laatst bekeken items
12,95 5,99