opc_loader

CanDoCup roze

Het is belangrijk dat kinderen snel leren drinken uit een gewone beker. Dit voorkomt tandbederf en bevordert de spraakontwikkeling. De CanDoCup van Little LUCA is hiervoor de ideale oefenbeker. De oefenbeker is minder sterk dan de Tritan CanDoCup en kan kapot gaan als het verkeerd terecht komt. Ook is deze beker niet vaatwasmachine en magnetron bestendig. 
De CanDoCup is winnaar van de Kind und Jugend Innovatie Award 2018.
10,95
Beschrijving

De CanDoCup van Little LUCA leert kinderen drinken uit een open beker na de borstvoeding- en flesperiode. Daarmee wordt de tuitbeker- of anti-lekbeker-periode overgeslagen. Experts geven aan dat voor onder andere de spraakontwikkeling en om tandbederf tegen te gaan, het beter is om al voor het eerste jaar te leren drinken uit een open beker:
1. Met tuitbekers gebruiken kinderen nog steeds de zuig- en slikreflex van baby’s, terwijl kinderen juist moeten leren met kleine slokjes te drinken.
2. Het langer dan geadviseerd zuigen op flessenspenen, tuitbekers en antilekbekers kan leiden tot tandbederf.
3. Het te lang zuigen in plaats van drinken kan problemen geven met spraak, ademen, slapen en ontwikkelingsproblemen van de mond- en tongspieren.
4. Het langdurig drinken uit zuigflessen en tuitbekers kan obesitas en groeistoornissen veroorzaken. Elke extra maand dat kinderen uit flessen drinken is er een 3% kans op een te hoog gewicht, laat onderzoek zien.
5. Kinderen leren te laat praten: voor het leren babbelen en praten is een andere mondmimiek belangrijk, deze wordt niet aangeleerd door zuigbewegingen, maar door goed te leren drinken.
6. Het eten van vast voedsel met verschillende texturen en smaken is veel moeilijker als kinderen alleen maar geleerd hebben te zuigen.

De Voordelen van de CanDoCup

De CanDoCup van Little LUCA is speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes. Het unieke gepatenteerde ontwerp en de ergonomische vorm met drie pootjes helpt kinderen de beker eenvoudig op te pakken en vast te houden. Ouders kunnen eventueel het derde pootje vasthouden om hun kind te helpen. De bovenste rand is iets naar binnen gevormd; dat voorkomt knoeien en het kind kan eenvoudig kleine slokjes nemen. Door de deels siliconen pootjes staat de beker ook stabiel en altijd antislip op de tafel. Zelfs op oneffen oppervlakken valt de CanDoCup niet om! Deze bekers zijn gemaakt van veilige materialen en voldoen aan alle veiligheidsnormen. 

Extra informatie

Little © Luca CanDoCup

Onderzoek wijst uit dat het beter is om na de borst- en flesvoeding gelijk over te stappen naar het drinken uit een open beker vanaf het eerste levensjaar. De CanDoCup helpt hierbij en heeft de volgende unieke eigenschappen:
– Een gepatenteerd design speciaal voor de kinderhandjes
– De 3 pootjes zorgen ervoor dat ze de CanDoCup makkelijk kunnen pakken en vasthouden. Ook kan de volwassene hierdoor het kind helpen indien nodig
– Het drinkgedeelte is licht naar binnen gekruld waardoor morsen en teveel inname van vloeistof wordt voorkomen
– Doordat de CanDoCup transparant is kan het kind leren inschatten hoe groot de slokjes kunnen zijn

Little Luca adviseert de CanDoCup op de hand te wassen. Gebruik de CandoCup niet in de magnetron.

Gepatenteerd en beschermd

De CanDoCup is wereldwijd beschermt middels diverse patenten en tradmarks. Miyali/little LUCA zal actief optreden tegen eventuele kopieën of producten die gelijkenis vertonen

Beoordelingen ()
CanDoCup roze heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
CanDoCup roze


Laatst bekeken items
10,95