opc_loader

LOOK&LIGHT Pink

De Look & Light® is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes rustig wil verschonen.

Uw kind een leuke en interessante afleiding door de spiegel in de Look & Light®.

's Nachts kan uw kind rustig slapen met het nachtlampje van de Look & Light®.

Het lampje geeft tevens voldoende licht om uw kind eventueel 's nachts een schone luier om te doen, zonder uw kind onnodig wakker te maken. 

49,95 29,95 U bespaart: 40%
x
Beschrijving

 

LOOK&LIGHT®

Zo gauw een kind de kracht heeft wil het bewegen. Dit is fantastisch, behalve als het wordt verschoond.

Elke ouder kent de uitdaging om een kronkelend kind te verschonen wat niets liever wil dan zich omdraaien of het verschonen zelf wil kunnen zien.

Maar nu is er de Look & Light. Hiermee wordt deze uitdaging een plezierig moment voor zowel verzorger als kind.

 

 

Wat is de LOOK&LIGHT®?

De LOOK&LIGHT is een spiegel voor op de commode. De vrolijke LOOK&LIGHT bevat een onbreekbare spiegel die boven het kind hangt, wanneer de LOOK&LIGHT wordt opengeklapt.

Tijdens het verschonen vermaakt het kind zichzelf in de spiegel en wordt op die manier afgeleid. Door de bolling in de spiegel kan het kind zichzelf zien, zien hoe hij/zij wordt verschoond of kan hij/zij naar de verzorger kijken.

Ook kan de spiegel zo worden gericht dat het kind naar iets anders kan kijken

Het blijkt dat het kind hierdoor veel rustiger ligt en makkelijker te verschonen is. Het verschonen wordt zo een plezier voor verzorger en kind.

Door de flexibele steel kan de spiegel op elk mogelijk manier worden gesteld. Ook kan de bloem zelf zo bewegen dat vrijwel elke positie mogelijk is

 

 

Maar de LOOK&LIGHT® is meer!

De LOOK&LIGHT is ook een nachtlamp. Aan de andere kant van de spiegel is namelijk de nachtlamp zichtbaar. Wanneer de Look & Light wordt dichtgeklapt is de nachtlamp zichtbaar.

Het zachte schijnsel geeft een rustgevend licht af. Zet de LOOK&LIGHT neer waar u wilt en het kind kan rustig slapen met deze nachtlamp.

Maar dat is nog niet alles. Elke ouder kent het probleem om ’s nachts het kind te verschonen. In het donker is het bijna niet te doen en teveel licht maakt de kleine veel te wakker.

Met de LOOK&LIGHT is ook dit probleem verleden tijd. De verzorger klapt de LOOK&LIGHT half open en het zachte licht schijnt naar boven.

Hierdoor is er voldoende licht om het kind te verschonen of te voeden, terwijl het kind niet wakker hoeft te worden van het felle licht. 

Tot slot kan de LOOK&LIGHT helemaal open worden geklapt. Op deze manier ontstaat er een spiegel waarin het kind zichzelf kan zien terwijl het zich aankleed, tanden poetst etc. Hierdoor is de LOOK&LIGHT leuk en nuttig tot zeker 5 jaar.

De steel gaat gemakkelijk in de voet en kan alle kanten opbewegen. In de steel zitten 4 AA batterijen. Bovenaan is de bloem die ook verschillende kanten op kan bewegen, zowel omhoog en omlaag als naar links en recht.

Het nachtlampje is een led-lampje en de bloem zal dan ook niet te heet worden om aan te raken. 

Beoordelingen (1)
LOOK&LIGHT Pink

Hi, We hebben de lamp nu twee weken in gebruik en hij is super. Leuk ook die sterretjes als het licht aan is. de jongste (9maanden) wordt goed afgeleid door haar eigen spiegelbeeld en de oudste (4 jaar) staat ervoor haar haar te borstelen. Hij is ook goed wendbaar.
Leuk-!

Natascha - Amersfoort

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
49,95 29,95