opc_loader

LUCA DUCK

De baby auospiegel van LittleLUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een baby autostoel.

Terwijl u in de auto zit, kunt u met behulp van de baby autospiegel van Little LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien.

Dit geeft een veilig gevoel.

Tegelijkertijd is de baby autospiegel van LittleLUCA een leuke en interessante afleiding voor uw kind.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 

22,85
Beschrijving

De baby auospiegel van LittleLUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een baby autostoel.Terwijl u in de auto zit, kunt u met behulp van de baby autospiegel van Little LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien.

Dit geeft een veilig gevoel.Tegelijkertijd is de baby autospiegel van LittleLUCA een leuke en interessante afleiding voor uw kind. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden.


Baby autospiegel Duck is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. De Little LUCA baby autospiegel is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. Het heeft een convex spiegel. 
Grootte ongeveer 35 x 35 cm

Extra informatie

De LittleLUCA baby autospiegel kan ook in huis gebruikt worden. Zo kan de spiegel eenvoudig over de rand van de box gehangen worden. Uw kindje ontwikkelt daarmee de vaardigheid van het omrollen. Of over de eetkamerstoel. Zo kan uw kindje naar zichzelf kijken tijdens het eten. 

Beoordelingen ()
LUCA DUCK heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
22,85