opc_loader

LUCA Hond

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) .

Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden.

Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 
 

24,95
x
Beschrijving

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) . Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 

LUCA Hondje is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. LUCA is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. De spiegel is bol en onbreekbaar. 

Grootte ongeveer 35 x 35 cm

 

Beoordelingen (2)
LUCA Hond

Na een dag al binnen! Superspiegel! Ik kan mijn dochter nu echt goed in de gaten houden in de auto.Door oogcontact te hebben is haar "geklets" tijdens het rijden ook een stuk gezelliger. Ze kijkt ook naar zichzelf in de spiegel dus als ze straks naar voren gericht in de auto komt te zitten is de Luca waarschijnlijk ook een leuk speeltje.
J. Vlaming-Boxem

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

hallo,

ik heb de babyspiegel ontvangen en gelijk in de auto vastgemaakt
vi-nd het heerlijk dat ik hem nu gewoon kan zien terwijl ik achter het
stuur zit zonder me (gevaarlijk) om te draaien, zal hem zeker bij
andere moeders en vaders aanbevelen!!

Natascha

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
24,95