opc_loader

LUCA Kikker

De baby auospiegel van LittleLUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een baby autostoel.

Terwijl u in de auto zit, kunt u met behulp van de baby autospiegel van Little LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien.

Dit geeft een veilig gevoel.Tegelijkertijd is de baby autospiegel van LittleLUCA een leuke en interessante afleiding voor uw kind.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden. 

22,85
Beschrijving

De baby auospiegel van LittleLUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een baby autostoel. Terwijl u in de auto zit, kunt u met behulp van de baby autospiegel van Little LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien.

Dit geeft een veilig gevoel.Tegelijkertijd is de baby autospiegel van LittleLUCA een leuke en interessante afleiding voor uw kind. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden.


Baby autospiegel Kikker is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. De Little LUCA baby autospiegel is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. Het heeft een convex spiegel. 
Grootte ongeveer 35 x 35 cm

Extra informatie

De LittleLUCA baby autospiegel kan ook in huis gebruikt worden. Zo kan de spiegel eenvoudig over de rand van de box gehangen worden. Uw kindje ontwikkelt daarmee de vaardigheid van het omrollen. Of over de eetkamerstoel. Zo kan uw kindje naar zichzelf kijken tijdens het eten. 

Beoordelingen (3)
LUCA Kikker

(Berna Muldern)
We hebben er zowel 1 in de auto als in de box. In de auto geeft het een prettig gevoel dat ik mijn zoontje kan zien. Hij zelf vindt het erg leuk om zich zelf in de box te bekijken en draait zich daarvoor in allerlei bochten. Geweldig om te zien. We hebben er ook nog 1 gekocht om binnenkort als kraamkado te geven. Hopelijk beleven zij er net zoveel plezier van als wij

Muldern - Schagen

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De Luca kikker is niet alleen practisch voor mij om mijn zoontje te kunnen zien in zijn autostoeltje, maar ook merk ik dat hij vaak zelf de spiegel en de felle kleur van de kikker bewonderd. Een goede keus dus.

R. de Kooter

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voor mij is de LUCA een oplossing voor het airbagprobleem. De airbag is in mijn auto niet zomaar uit te schakelen bij de bijrijdersstoel. Door de LUCA kan ik nu mijn kleintje met een gerust hart op de achterbank zetten, zonder dat ik het contact met hem verlies. Ideaal, aangezien ik vaak alleen met hem in de auto zit.
Kirsten Beers

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
22,85