opc_loader

LUCA Kikker

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) .

Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden.

Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 
 

24,95
Beschrijving

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) . Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 

LUCA Kiker is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. LUCA is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. De spiegel is bol en onbreekbaar. 

Grootte ongeveer 35 x 35 cm

 

Beoordelingen (3 )
LUCA Kikker

(Berna Muldern)
We hebben er zowel 1 in de auto als in de box. In de auto geeft het een prettig gevoel dat ik mijn zoontje kan zien. Hij zelf vindt het erg leuk om zich zelf in de box te bekijken en draait zich daarvoor in allerlei bochten. Geweldig om te zien. We hebben er ook nog 1 gekocht om binnenkort als kraamkado te geven. Hopelijk beleven zij er net zoveel plezier van als wij

Muldern - Schagen

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De Luca kikker is niet alleen practisch voor mij om mijn zoontje te kunnen zien in zijn autostoeltje, maar ook merk ik dat hij vaak zelf de spiegel en de felle kleur van de kikker bewonderd. Een goede keus dus.

R. de Kooter

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voor mij is de LUCA een oplossing voor het airbagprobleem. De airbag is in mijn auto niet zomaar uit te schakelen bij de bijrijdersstoel. Door de LUCA kan ik nu mijn kleintje met een gerust hart op de achterbank zetten, zonder dat ik het contact met hem verlies. Ideaal, aangezien ik vaak alleen met hem in de auto zit.
Kirsten Beers

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
24,95