opc_loader

LUCA Ladybug

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) .

Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden.

Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 
 

24,95
Beschrijving

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) . Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 

LUCA Lieveheersbeestje is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. LUCA is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. De spiegel is bol en onbreekbaar. 

Grootte ongeveer 35 x 35 cm

 

Beoordelingen (2 )
LUCA Ladybug

(auke maarse)
Een handig, speels vorm gegeven, onderdeel van een veilige auto reis.
A. Maarse

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Het is een superhandig hulpmiddel. We kunnen ons kindje op deze manier goed in de gaten houden en het is voor onze dochter ook leuk om in te kijken

M. Roos

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
24,95