opc_loader

LUCA Zon

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) .

Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden.

Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel.

De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 
 

24,95
Beschrijving

LUCA is een unieke hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert in een maxicosi (of vergelijkbare babystoel) . Terwijl u in de auto zit, kunt u via de bolle spiegel op de buik van LUCA uw kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is LUCA® een leuke en interessante afleiding voor uw kind. U kunt met behulp van LUCA uw kind zowel direct als via uw achteruitkijkspiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De spiegel is extra groot (20cm) zodat het geen moeite kost om uw kleine in de gaten te houden 

LUCA Zon is gemaakt van hoogwaardige materialen met een hoge aaibaarheidsfactor. LUCA is uitgebreid getest en voldoet aan de laatste CE normen. De spiegel is bol en onbreekbaar. 

Grootte ongeveer 28 x 28 cm

 

Beoordelingen (2 )

(ursula)
Leuke originele manier om je kindje in de gaten te kunnen houden.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Het is wat zoeken hoe je de spiegel moet hangen zodat je je baby ziet, maar hij werkt dan daarna perfect.

Petra van Riemsdijk

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
24,95