opc_loader

little LUCA veiligheidskoord blauw

Veilig op pad met de kleine avonturier

In een drukke winkelstraat, treinstation of luchthaven wil je jouw kleine avonturier veilig en dichtbij je houden. Soms heb je niet altijd je handen vrij of wil je niet steeds de hand van je peuter of kleuter vasthouden. Met het stoere, comfortabele veiligheidskoord van Little LUCA is dit probleem opgelost. Ook handig als je ook nog een baby of kindje in de kinderwagen hebt. www.littleluca.eu

24,95
Beschrijving

Kenmerken:

  • Veilig kunnen bewegen: Je peuter of kleuter heeft de vrijheid van bewegen en ontdekken terwijl  hij toch veilig en dichtbij aan jouw zijde kan lopen.
  • Goede sluiting: met een uniek ontworpen dubbele klittenband sluiting systeem, kan het little LUCA veiligheidskoord alleen van het kind z’n pols losgemaakt worden als er twee handen gebruikt worden.  Zo is je kindje echt veilig vastgemaakt en kan het niet losgetrokken worden.
  • 1 Meter stretch-koord: doordat het koord dat in uitgerekte toestand rond de 1 meter is, kan jouw kindje vrij en toch veilig naast je lopen. Het Little LUCA veiligheidskoord belet je kindje dat hij zomaar voor je uit een drukke straat over rent.
  • Comfort en Kwaliteit: Het little Luca veiligheidskoord is gemaakt van het beste neoprene materiaal, is dubbel gestikt en is van dik stevig koord gemaakt. Het biedt het beste in comfort en kwaliteit.
  • Een anti-wirwar design: De unieke 360 graden draaiklem zorgt ervoor dat het koord goed blijft zitten en niet in de knoop draait.
Beoordelingen ()
little LUCA veiligheidskoord blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
little LUCA veiligheidskoord blauw


Laatst bekeken items