opc_loader

Auto zonneschermen

De auto zonneschermen van Little LUCA is de oplossing om al het directe zonlicht buiten de auto te houden en de kinderen op de achterbank geen last te laten hebben van scherpe zonnestralen.

De auto zonneschermen van Little LUCA zijn statisch. Wanneer correct aangebracht zal de sheet nooit loslaten en kan zelfs het raam naar beneden terwijl de sheet op het raam zit (dit is altijd op eigen risico).

Door de transparante stippen structuur wordt het zonlicht tegen gehouden en kunnen de passagier en bestuurder toch door het raam kijken.

 

15,45
Beschrijving

De auto zonneschermen van Little LUCA is de oplossing om al het directe zonlicht buiten de auto te houden en de kinderen op de achterbank geen last te laten hebben van scherpe zonnestralen. De sheets van de auto zonneschermen van Little LUCA zijn statisch. Wanneer correct aangebracht zal de sheet niet loslaten en kan zelfs het raam naar beneden terwijl de sheet op het raam zit (dit is altijd op eigen risico). Door de transparante stippen structuur wordt het zonlicht tegen gehouden en kunnen de passagier en bestuurder toch door het raam kijken.

De auto zonneschermen sheets:
- Zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het gaat nog eenvoudiger als je de sheet of het raam vooraf vochtig/nat maakt.
- Kunnen meerdere keren worden opgeborgen en hergebruikt. 
- Zijn eenvoudig bij te knippen of in kleinere stukken te snijden.
- Zijn groter dan de meeste zonneschermpjes.

De autos zonneschermen zitten in een stevige opbergbox:
- 2 sheets van 50cmx50cm op een bewaarsheet van 53cmx53cm (zodat ze makkelijk zijn op te bergen). 
- De kleur is aan beide zijden zwart.
- Bij elke verpakking zit 1 strijkkaart 

Extra informatie
1. Hoeveel vellen zitten er in 1 verpakking van de auto zonneschermen van Little LUCA?
In elke verpakking van de DaDaCar zitten 2 vellen van 50cm x 50cm.
2. Mag je de auto zonneschermen sheets op alle ramen van de auto bevestigen?
Je mag de achterruiten en de zijruiten van de achterbank verduisteren en beplakken. Enige voorwaarde is dat je wel twee werkende buitenspiegels aan de auto moet hebben zitten. De sheets mogen niet worden gebruikt voor de zijruiten van de bestuurder of bijrijder noch op de voorruit.
3. Kan je de autos zonneschermen sheets op alle autoramen bevestigen?
Ja, er zijn ons tenminste geen autoramen bekend waarop de sheets niet goed blijven zitten.
  
4. Hoe werkt het?
De auto zonneschermen van Little LUCA is een zonneschermpje voor in de auto, maar dan zonder gebruik te maken van zuignappen of bevestigingsklemmetjes. De sheets zijn aan 1 kant statisch waardoor deze blijft plakken aan het raam. Bij het erafhalen blijven er geen sporen achter en je kunt de sheets meerdere keren op verschillende plekken gebruiken. Mocht het statische effect wegblijven, dan is dit eenvoudig op te lossen door de ramen eerst vochtig te maken. 
5. Hoe te bevestigen?
Haal een klein deel van de sheet van de bewaarsheet af en plak hem op het raam. Begin bovenin en strijk dan rustig de rest van de sheet (daarbij geleidelijk van de bewaarsheet los te maken) met de hand een doek of met behulp van de bijgeleverde strijkkaart vast op het raam. Als je vooraf het raam vochtig maakt is het een stuk eenvoudiger om de sheet zonder luchtbelletjes vlak te strijken. Als je de auto zonnescherm sheet weer wilt opbergen doe dat dan op de bewaarsheet zodat het statisch vermogen maximaal blijft.
  
6. Kan het raampje open met de auto zonnescherm sheet erop?
Als de sheet goed en glad vast zit kan het raampje in principe zonder problemen open en dicht zonder dat de sheet los zal laten. Dit kan echter afhankelijk zijn van het soort raam, en de sluitrubbers onderaan het raam. Daarom kan Little LUCA/Miyali geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijks schade die hierdoor zou kunnen ontstaan. Het openen en weer sluiten van het raam waar een auto zonnescherm sheet op zit is altijd volledig voor eigen risico van de gebruiker.
  
7. Kan je de auto zonnescherm sheets over elkaar heen plakken?
Ja, je kunt de randen prima over elkaar heen plakken, dit gaat nog beter als je ze vooraf even vochtig maakt. Grotere vlakken lukt ook, maar dan zal van die plekken het statisch vermogen wel minder zijn dan wanneer de sheets direct op het raam worden bevestigd. Indien je de sheets voor een zelfde raam gebruikt, heeft het de voorkeur om de sheets op maat te knippen of te snijden met een kleine overlap tussen de sheets.
8. Wat als de auto zonneschermen minder statisch worden?
Wanneer het statisch vermogen afneemt, kan je deze opwrijven met bijvoorbeeld een wollentrui, microvezeldoek, of vele andere kledingstoffen. Wanneer het vermogen echt bijna weg is kan je de sheet onderdompelen in warm water en hem dan rustig, strak tegen een raam aanstrijken. Zorg dat je al het water onder de sheet vandaan strijkt en je zult zien dat wanneer hij weer helemaal droog is dat de sheet niet alleen prima tegen het raam plakt, maar dat hij ook weer volledig statisch is.
9. Hoe te voorkomen dat er rimpels in komen?
Maak het raam of de sheet vooraf vochtig en je strijkt met gemak de lucht- en vochtbelletjes onder de sheet vandaag. Zorg dat je altijd rustig en naar buiten toe strijkt. Mocht er toch een rimpel of luchtbel zitten, trek dan de sheet even los tot op dat punt en strijk hem vervolgens opnieuw rustig strak tegen het raam.
10. Is het erg als er rimpels/vouwen in komen?
Nee, dit is geen probleem en bij wisselend gebruik is het vaak ook niet de moeite om die eruit te halen. Wanneer de sheet langer blijft zitten is het vaak wenselijker en een mooier gezicht om hem helemaal glad te bevestigen. Daarnaast zijn rimpels en vouwen niet wenselijk voor het openen en dicht doen van het raam. Zie hiervoor ook punt 8 en 9.
  
11. Hoe vaak kan je de auto zonneschermen hergebruiken?
Bij normaal gebruik en wanneer je de sheets opbergt op de bewaarsheets en met inachtneming van de vorige punten, kan je de sheets talloze malen gebruiken.

Beoordelingen ()
Auto zonneschermen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Auto zonneschermen


Laatst bekeken items